Karpuzsekisi Mustafa Tatar İlkokulu

Vizyon: Yaşanan değil, yaşanacak çağa hazırlık. Vizyon, olarak hedefimiz; Kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, Ülkesini ve halkını seven, laik, demokratik, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş, iyi insan- iyi yurttaş, dürüst, doğaya ve çevreye saygılı, okumayı seven, akıllı - bilinçli - yapıcı, yaratıcı ve iyimser, sorumluluk bilincine sahip, sorab araştıran, kendini yenileyen, çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, işbirliği ve takım çalışmasına yatkın, yeteneklerinin farkında olan, kendisi ve çevresiyle barışık, SEVGİ DOLU BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Öğrencilerimizi; İnsani ve kültürel değerlerimizi benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluk duyan, demokratik, dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe ve karaktere sahip; verimli kişiler olarak yetiştirmek ve kendilerinin ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamaktır.

Saatler: 08:50/14:50
Yabancı Dil: